CASCO ieftin

Un CASCO ieftin reprezinta o modalitate prin care va puteti acoperi pagubele in caz de accident, furt sau alte avarii, nefiind necesara decat o suma modica de bani. Cel care incheie asigurarea beneficiaza de mai multe servicii, pe masura ce opteaza pentru un pachet de asigurare mai complex. Asigurarea masinii reprezinta o necesitate pentru fiecare posesor al acesteia, avand in vedere ca zilnic suntem supusi unor riscuri imprevizibile. De asemeni, in momentul in care detii o asigurare CASCO grijile pentru reparatiile provocate de un posibil eveniment neplacut vor fi diminuate, deoarece asiguratul stie ca va beneficia, garantat, de un sprijin financiar partial sau chiar total.

 

Cum puteti obtine un CASCO ieftin?

 

Pentru ca masina dumeavoastra sa poata fi asigurata si sa puteti obtine un CASCO ieftin, aceasta trebuie sa fie supusa unei inspectii tehnice. De regula, masinile mai vechi de 8 ani nu pot beneficia de asigurare. Insa, unele companii de asigurare au prelungit limita varstei de asigurare pana la 12 ani vechime. Masina trebuie sa se afle intr-o stare buna de functionare, sa fie inmatriculata in Romania si sa fi fost supusa inspectiilor tehnice intr-un mod regulat.

 

In momentul in care veti incheia o asigurare CASCO, daca anul anterior nu ati fost implicat in accidente, pretul politei poate scadea. Costul pentru o asigurare CASCO  mai poate diferentia si in functie de dotarile autovehiculului dumneavoastra. Daca masina detine sisteme de securitate, pretul politei va fi mai mic, deoarece si riscul ca aceasta sa fie furata sau vandalizata este mult mai scazut. O asigurare CASCO este necesara si atunci cand calatoriti in strainatate. Daca detineti o astfel de asigurare, nu veti mai fi nevoiti sa platiti alte costuri suplimentare. Astfel, intreaga calatorie va fi mai avantajoasa din punct de vedere financiar, iar dumneavoastra puteti afirma ca ati obtinut un CASCO ieftin.

 

Soferii prudenti sunt cei care incheie o asigurare facultativa CASCO. Foarte multe companii de asigurare intampina clientul cu oferte extrem de avantajoase. Noi va punem la dipozitie asigurari facultative CASCO la un pret extrem de avantajos.

 

Servicii obtinute printr-un CASCO ieftin

 

Daca reusiti sa obtineti de la compania de asigurari un numar mai mare de servicii decat in mod normal, la acelasi pret, atunci, cu siguranta, puteti afirma ca ati gasit un CASCO ieftin.

 

O parte dintre companiile de asigurari, pentru a atrage cat mai multi clienti, apeleaza la oferte tentante precum: oferirea unei masini la schimb, tractare gratuita disponibila 24 de ore din 24, extinderea politei in afara tarii, etc.

 

Exista multe polite CASCO care nu acopera riscul de vandalism (de exemplu, masina avariata in parcare sau zgariata). Desigur, si pretul este mai mic.

 

CASCO ieftin prin Vivendis

 

Unele polite de asigurare sunt pentru "casa si masina" si se mai numesc "polite inteligente". La incheierea acestor polite, se ofera, de obicei, reduceri considerabile ce il determina pe client sa se simta atras de astfel de oferte. Este indicat sa analizati foarte bine aceste oferte si, eventual, sa cereti lamuriri atunci cand aveti dubii. La Vivendis puteti obtine o reducere substantiala in cazul in care cumparati mai multe polite de asigurare, astfel, intr-un final, obtinand un CASCO ieftin. Datorita obligativitatii legale a altor tipuri de polite, precum RCA sau de asigurare de locuinta, este bine sa va orientati spre o oferta in ceea ce le priveste. Cumpararea acestora prin intermediul nostrui va poate aduce beneficii (reduceri, sub forma unor vouchere) si, de aceea, va recomandam sa optati pentru aceasta metoda.

 

Pretul pentru o asigurare CASCO creste pe masura ce riscurile acoperite sunt mai numeroase. De asemeni, un contract de asigurare CASCO ce nu contine fransiza este, intotdeauna, mai scump fata de unul ce contine fransiza. Intr-adevar, posibilitatea ca dumneavoastra sa suportati anumite daune nu este tocmai placuta, insa, daca sunteti un sofer prudent, costul fransizei poate scadea si anul urmator puteti obtine, intr-adevar un CASCO ieftin.

 

De aceea, daca doriti sa obtineti un CASCO ieftin, din ambele puncte de vedere – atat al pretului cat si al evenimentelor acoperite –  va recomandam sa folositi calculatorul nostru, sa analizati ofertele si sa alegeti ceea ce vi se potriveste.