Cum cumpar CASCO

Atat in Romania cat si in strainatate, numarul accidentelor rutiere ajunge la cifre impresionante, de sute de mii, iar daunele provocate pot fi catastrofale. Orice sofer are nevoie de o asigurare CASCO deoarece, aceasta, nu numai ca reprezinta un sprijin financiar oferit in cazul unui accident, dar ofera si o stare de siguranta si de confort pentru fiecare detinator de autombile.

 

O asigurare CASCO poate fi incheiata atat pentru autoturisme cat si pentru autovehicule destinate transportului de marfa sau de persoane. De asemeni, remorcile, semiremorcile, rulotele si alte vehicule pot beneficia de o asigurare CASCO.

 

Pentru a se putea incheia o asigurare CASCO, masina trebuie sa fie inmatriculata si detinatorul acesteia trebuia sa aiba toate actele legale. Alti factori care sunt luati in considerare atunci cand este asigurata o masina sunt: vechimea acesteia, starea de functionare si de intretinere, modificarile sau imbunatatirile care i-au fost aduse si rezultatele inspectiei tehnice. Intregul raport cu privire la situatia automobilului va fi evaluat atat de asigurator cat si de asigurat.

 

Asigurarea CASCO nu acopera numai riscurile unui accident si a vandalizarii sau a furtului acesteia. De asemeni, costul avariilor (provocate de fenomene catastofice) sunt suportate de o asigurare CASCO.

 

Care este pretul unei asigurari CASCO

 

Pretul unei asigurari CASCO este diferit, in functie de riscurile pe care aceasta le acopera. Cu cat numarul riscurilor acoperite este mai mic, cu atat polita de asigurare CASCO va costa mai putin. Introducerea fransizei in contractul de asigurare poate reprezenta o alta modalitate prin care plata primei de asigurare poate diferentia.

 

O alta diferenta intre preturile unei polite de asigurare CASCO poate aparea la inspectia autovehicului. Daca acesta este dotat cu sisteme moderne (precum sistemul antifurt) si este parcat intr-o parcare inchisa, pretul politei CASCO  va fi mai mic. De asemeni, pretul unei asigurari CASCO diferentiaza de la o companie de asigurari la alta. In momentul in care alegeti sa incheiati o asigurare CASCO, este foarte important sa apelati la o companie serioasa de asigurari, pe care sa va puteti baza o perioada indelungata de timp si care sa va ofere asigurari CASCO la un pret cat mai avantajos.

 

Ce contine contractul de asigurare CASCO

 

Un contract de asigurare auto cuprinde elemente de ordin tehnic, juridic si economic. Este foarte important sa cititi cu atentie contractul de asigurare CASCO deoarece, de acolo, veti afla despre drepturile dar si obligatiile pe care le aveti in calitate de asigurat.

 

Contractul de asigurare CASCO este alcatuit din:

 

1. polita de asigurare

2. clauzele contractuale

3. anexe

 

Cum cumpar o asigurare CASCO

 

Compania noastra va pune la dispozitie posibilitatea incheierii unei polite de asigurare CASCO prin intermediul unui calculator performant implementat pe site. Astfel, in cateva minute aflati preturile asigurarilor CASCO de la toate firmele din Romania care ofera stfel de asigurari.

 

Polita de asigurare CASCO poate fi platita in rate sau integral. Ratele sunt menite pentru a va ajuta sa achitati contravaloarea politei de asigurare. Plata asigurarii CASCO se poate face prin cont bancar, in contul companiei de asigurari cu care ati incheiat contractul de asigurare auto, sau puteti merge la sediul companiei de asigurari sa sa platiti cash.

 

In prezent, exista foarte multe companii care ofera asigurari CASCO. Este indicat sa va informati despre asigurarile auto CASCO de la mai multe companii pentru a va asigura ca oferta pe care ati ales-o este cea mai avantajoasa si mai convenabila.

 

Pentru a cumpara o asigurare CASCO de la compania noastra, este de ajuns sa mergeti in sectiunea destinata acestui lucru, de pe site-ul nostru. Pentru orice nelamurire pe care o aveti legata de termenii prezenti intr-o asigurare CASCO, va stam la dispozitie si va raspundem la orice intrebare.

 

Pentru a vedea pretul pe care va trebui sa il platiti pentru o asigurare CASCO cumparata de la Vivendis, puteti accesa sectiunea calculator CASCO, ce va va da preturile exacte, in functie de compania de la care doriti sa beneficiati de aceasta polita, in urma completarii datelor aferente campurilor calculatorului. O asigurare CASCO de la Vivendis este usor de cumparat si, in cazul in care aveti nelamuriri, in privinta oricarui aspect, nu trebuie sa ezitati sa luati legatura cu noi.