Riscuri acoperite

Polita CASCO reprezinta un sprijin financiar de care beneficiati in momentul in care masina dumneavoastra a fost implicata intr-un accident sau a fost supusa unui eveniment nefericit.

 

Incheierea unei asigurari CASCO nu este obligatorie insa este necesara daca ne raportam la numarul de accidente petrecute in fiecare zi. Foarte multi conducatori auto opteaza pentru o asigurare CASCO, deoarece nu isi asuma riscul de a plati din buzunarul propriu reparatiile masinii in caz de accident. Unele accidente pot duce la distrugerea masinii in totalitate sau pot provoca daune majore. In aceste doua cazuri, costurile se ridica la sume exorbitante. O asigurare CASCO va garanteaza posibilitatea achitarii cheltuielilor integrale de catre o companie de asigurari.

 

De asemeni, o polita de asigurare CASCO face parte din viata unui om responsabil care stie sa aiba grija de banii sai si sa ii investeasca cu folos. O asigurare CASCO nu este un moft ci este o nevoie si o solutie prin care va puteti simti in siguranta din punct de vedere financiar.

 

Pentru a incheia un contract de asigurare este foarte important sa apelati la o companie serioasa de asigurari. De asemeni, inainte de a cumpara o polita de asigurari, cititi cu atentie ce riscuri acopera aceasta si puneti in balanta avantajele si dezavantajele aduse de ea, pentru a fi siguri ca ati facut o alegere buna.

 

Ce riscuri acopera o asigurare CASCO

 

In momentul in care vorbiti cu un asigurator despre riscurile acoperite de polita CASCO, este foarte important ca acesta sa detalieze informatiile pe care vi le ofera. Astfel, dumneavoastra, veti intelege despre ce anume este vorba intr-o asigurare CASCO si veti putea apela cu incredere la compania respectiva de sigurari. Noi punem la dipozitia dumneavoastra personal specializat care va poate oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

 

In general, riscurile acoperite de o asigurare CASCO sunt:

 

- avarii accidentale: ciocaniri, zgaraieturi, caderea unor corpuri pe masina, rasturnari, derapari.

- furt: furt prin efractie, furtul unor componente din automobil, frurtul intregului automobil, daunele provocate de tentativa de furt.

- fenomene naturale: incendiu, avalansa, furtuna, cutremur, prabusiri de teren, alunecari de teren, trasnet, inundatii.

- acte de vandalism

- pierderea actelor/cheilor

- defectiuni ale motorului

 

Pretul pentru o asigurare CASCO

 

O asigurare CASCO poate acoperi riscurile in caz de avarii sau in caz de avarii si furt. Cea din urma categorie este mai scumpa fata de prima, deoarece cheltuielile pot fi mult mai semnificative. In general, pretul unei asigurari CASCO difera de la o companie de asigurari la alta. Diferenta este data de ofertele companiilor de asigurari sau de introducerea sau nu a fransizei in asigurarea CASCO.

 

Fransiza reprezinta procentul din suma asigurata care va fi suportat de detinatorul asigurarii CASCO in caz de accident. Valoare fransizei reprezinta un anumit procent din suma asigurata. Cu cat procentul dedicat fransizei este mai mare, cu atat pretul pe care asiguratul trebuie sa il achite este mai mic. Faptul ca asiguratul ar trebui sa plateasca o suma din costul reparatiilor ar fi un plus pentru conducatorii auto deoarece, acestia, ar fi mult mai atenti la manevrele pe care le efectueaza in trafic.

 

Plata primei de asigurare CASCO se poate face atat la sediul companiei de asigurari cat si prin transfer bancar. De asemeni, asigurarea CASCO poate fi platita integral si anticipat sau intr-o rata impartita de la 2 pana la 12 rate. In cazul in care optati pentru plata integrala a asigurarii, trebuie sa stiti ca puteti beneficia de o reducere de pana la 10%.  Asigurarea CASCO poate sa garanteze sprijinul financiar pentru implicarea intr-un eveniment nefavorabil de pe teritoriul Romaniei insa, poate fi extinsa si pentru strainatate. Asigurarea CASCO pentru strainatate nu poate cuprinde o perioada mai scurta de o luna si este valabila pe toata perioada in care va aflati in strainatate.

 

Noi va oferim atat asigurare CASCO completa cat si partiala, in functie de ce riscuri doriti sa acoperiti. In functie de vechimea masinii, durata perioadei de cand ati obtinut permisul sau alte date, puteti opta pentru o asigurare CASCO ce acopera toate riscurile posibile, la un pret mai mic comparativ cu cele practicate in mod uzual pe aceasta piata.

Pentru a vedea cele mai bune oferte CASCO, precum si detalii despre riscurile asigurate, nu trebuie decat sa va asezati comod in fotoliu si sa introduceti datele despre autovehiculul dumneavoastra in calculatorul nostru.

Pentru orice nelamurire in ceea ce priveste riscurile acoperite de asigurarea CASCO, va rugam sa ne contactati.