Cum cumpar RCA Ieftin

Stiind ca asigurarea RCA este obligatorie, am realizat un mic studiu, intreband mai multe persoane dupa ce se ghideaza cand incheie o asigurare RCA. Cei mai multi (91% din cei intrebati de noi) au raspuns ca pretul este principalul criteriu dupa care se ghideaza cand incheie o asigurare RCA. Plecand de la criteriul pretului, am cautat sa aflam unde merg sa incheie asigurari RCA, pentru a vedea daca intr-adevar cumpara cea mai ieftina asigurare RCA.

 

Iata ce am aflat:

 

1. Majoritatea apeleaza la "cunoscuti" pentru a incheia o asigurare RCA

Sfatul nostru: Uita de "cunoscutii" care "fac" asigurari RCA

De multe ori, acestia incheie asigurari doar de la o singura fima. Pretul pentru asigurarea RCA pe care ti-l ofera ei este cel practicat de acea firma si te conving sa "cumperi" fara sa compari si alte oferte, motivand fie ca este cea mai buna asigurare RCA, fie ca este cea mai ieftina asigurare RCA, fie...

Esti sigur(a) ca este cea mai ieftina asigurare RCA? NU!

 

2. Multi incheie asigurarea RCA la biroul unei firme de asigurari

Parerea noastra: Incheierea asigurarii RCA la biroul unei firme de asigurari nu este solutia optima pentru un RCA ieftin

Nu este rau ca mergi la o firma de asigurari. Insa firma de asigurari nu iti ofera decat pretul ei pentru respectiva asigurare RCA. Probabil ca si firma motiveaza ca practica cele mai mici preturi la asigurari RCA, ca este cea mai buna asigurare RCA, ca ai nu stiu cate avantaje, etc.

Esti sigur(a) ca este cea mai ieftina asigurare RCA? NU!

 

 3. Unii incheie asigurari RCA la "dughenele RCA"

Sfatul nostru: Nu incheia sub nicio forma asigurarea RCA in astfel de locuri

Intri intr-o "dugheana" care are la intrare o tabla pe care scrie, ca la aprozar, ca au mega-reduceri la asigurari RCA, fie ca acolo gasesti cel mai ieftin RCA, fie... Dai talonul la vanzator(oare) si dupa cateva minute primesti o asigurare RCA completata cu pix-ul (sau stiloul, ce conteaza...). Pleci fericit ca ai platit putin pentru asigurarea RCA si, peste ceva timp cand verifici in baza de date CEDAM, afli ca esti posesorul unei asigurari RCA false. Sau, poate ai noroc si asigurarea RCA nu este falsa. Presupunem ca la "dugheana" cu asigurari RCA au un calculator. Stii cumva daca au acces la internet pentru a compara in timp real preturile practicate la asigurarile RCA de catre toate firmele de asigurari? Daca nu au internet, cum iti ofera cea mai ieftina asigurare RCA? De unde iau preturile pentru asigurarile RCA? Poate ca se uita la tine si, pe baza impresiei lasate, "iti fac un pret bun". Presupunem ca au internet si "ti-au vandut" o asigurare RCA valabila.

Dar.... esti sigur(a) ca este cea mai ieftina asigurare RCA? NU!

 

4. O treime din cei intrebati incheie asigurari RCA la un broker de asigurare

Parerea noastra: Incheierea asigurarii RCA la un broker de asigurare este o solutie buna pentru un RCA ieftin.

Este o varianta buna daca mergi la un broker de asigurari. In principiu, acesta iti ofera o asigurare RCA ieftina. Insa brokerii de asigurare nu prea au birouri prin toata tara sau in locuri usor accesibile. Asta inseamna ca trebuie sa mergi sa-i cauti, ceea ce presupune timp si alte cheltuieli care, in final, maresc pretul asigurarii RCA.

Dar ... daca aduni toate cheltuielile plus timpul pierdut, mai esti sigur(a) ca asigurarea RCA pe care ai incheiat-o este cea mai ieftina asigurare RCA? NU!

 

5. Mai nou, multi oameni incheie asigurari RCA pe internet

Parerea noastra: Incheierea asigurarii RCA pe internet este cea mai buna solutie pentru a avea un RCA ieftin

 

Site-ul nostru ofera cu adevarat o asigurare RCA ieftina!

 

Daca te intrebi de ce sa inchei o asigurare RCA folosind calculatorul nostru de asigurari, iata cateva motive:

- compari preturile asigurarii RCA de la toate firmele care incheie asigurari RCA;

- cumperi asigurarea RCA pe care o vrei (fie cel mai ieftin RCA, fie un RCA Ieftin, fie o asigurare RCA de la firma care vrei tu, dupa gusturi);

- primesti asigurarea RCA acasa, gratuit (in cele mai multe situatii), prin curier.

Cum procedezi?

- iti iei certificatul de inmatriculare al autovehiculului;

- te asezi comod in fata calculatorului;

- intri pe site si alegi "asigurari RCA" sau faci clic aici;

- introduci datele din formular (nu dureaza mai mult de 5 minute);

- in cateva secunde primesti preturile asigurarilor RCA de la toate firmele de asigurari;

- compari preturile si alegi cel mai ieftin RCA, sau un RCA Ieftin, sau asigurarea RCA pe care o vrei tu;

- comanzi asigurarea RCA aleasa.

In 24 ore (sau cel mult 48 ore) asigurarea RCA comandata iti va fi livrata de curier.

 

Livrarea este gratuita indiferent de pretul asigurarii RCA daca stai in Bucuresti sau in municipiile resedinta de judet, precum si in alte localitati din aria de acoperire a firmei de curierat rapid, daca pretul asigurarii RCA depaseste 149 lei.

Depunem eforturi ca in viitor sa livram asigurarile RCA gratuit, in toata tara, indiferent de valoare.