De ce sa inchei o asigurare de calatorie

Din punct de vedere statistic, putem spune ca o asigurare de calatorie este necesara tuturor oamenilor care calatoresc in strainatate. O asigurare de calatorie reprezinta o siguranta, mai ales din punct de vedere financiar, atunci cand mergeti intr-o calatorie de afaceri sau intr-o simpla vacanta.

 

Asigurarea de calatorie face parte din unui om responsabil, care vrea o vacanta confortabila si siguranta pentru el si cei dragi lui. Numeroase studii cu privire la aceasta problema de interes general, au aratat ca incheierea unei asigurari de calatorie este binevenita, indiferent daca mergeti intr-o calatorie de afaceri sau intr-un concediu de odihna cu familia.

 

3 motive pentru a incheia o asigurare de calatorie

 

Atunci cand mergeti in vacanta cu familia, avand o asigurare de calatorie, va puteti relaxa si bucura de vacanta deoarece gandul ca toate cheltuielile vor fi acoperite, in caz ca sunteti implicat intr-o situatie neplacuta, va va genera un sentiment de siguranta si confort. De asemenea, in cazul unei calatorii de afaceri, nimeni nu isi permite sa piarda timp sau bani din cauza unor evenimente ce nu au fost prevazute si care pot afecta desfasurarea planului stabilit. Astfel, o asigurare de calatorie, pe langa faptul ca ne poate oferi siguranta si confortul de care avem nevoie intr-o vacanta, ne poate garanta si accesul la diferite servicii precum interventia medicala in caz de accidente.

 

Un alt beneficiu ce va este oferit in momentul in care ati incheiat o asigurare de calatorie este ca, daca se intampla, in strainatate, sa aveti un accident care sa presupuna ingrijiri medicale, costurile serviciului medical vor fi suportate de catre compania de asigurari. Este cunoscut faptul ca in strainatate serviciile medicale sunt foarte scumpe si, de cele mai multe ori, turistul nu isi poate permite sa achite contravaloarea acestora. Prin incheierea unei aigurari de calatorie, veti beneficia garantat de servicii medicale de cea mai buna calitate, fara sa platiti nici o taxa.

 

Un al treilea motiv pentru care merita sa incheiati o asigurare de calatorie este acoperirea complexa a politei de asigurare, in cazul unor incidente majore. Spre exemplu, in cazul in care va pierdeti bagajul, zborul va intarzie sau va primiti valizele cu lucruri intr-o stare deteriorata, o asigurare de calatorie va acoperi daunele produse.

 

Cum inchei o asigurare de calatorie?

 

Pentru a incheia o asigurare calatorie trebuie, in primul rand, sa va informati cu exactitate ce anume presupune incheierea unei astfel de asigurari. Analizati riscurile asigurate si care pachet este potrivit nevoilor dumneavoastra.

 

De asemenea, este foarte recomandat sa cititi cu atentie conditiile contractuale. Beneficiile oferite de asigurarea pe care doriti sa o incheiati trebuie sa fie puse in balanta cu pretul acesteia.

 

Costurile pentru o asigurare de calatorie variaza in functie de varsta dumneavoastra, destinatia si durata calatoriei. Cu toate acestea, pretul unei asigurari de calatorie trebuie sa fie in avantajul clientului deoarece, daca acesta este prea ridicat si beneficiile oferite de asigurare sunt putine, nici clientul si nici firma de asigurari nu vor avea beneficii finale de pe urma acestei polite.

 

De ce sa inchei asigurare calatorie la Vivendis?

 

Pentru ca va punem la dispozitie un calculator performant cu ajutorul caruia veti afla preturile de la mai multe firme de asigurari si puteti compara riscurile si sumele asigurate.

 

Pentru ca dureaza foarte putin, sub un minut, pana cand afli care sunt cele mai bune asigurari de calatorie.

 

Pentru ca este usor si comod; stai acasa in fotoliu, introduci cateva date, compari ofertele, alegi varianta potrivita nevoilor tale, si primesti polita pe e-mail.