Asigurare locuinta

Asigurare locuinta facultativa la cele mai bune preturi! In doar cateva momente stiti cat costa polita de asigurare de locuinta facultativa la Allianz-Tiriac, Asirom, Astra Asigurari, Carpatica, City Insurance, Credit Europe Asigurari, Euroins, Generali, Gothaer, Groupama Asigurari, Omniasig, QBE si Uniqa Asigurari.

Calculator asigurare locuinta - comanda polita aici!

Informatii despre polita de asigurare a locuintei

Data de inceput a asigurarii

Asigurare locuinta

Durata asigurarii

Calculator asigurare locuinta

Valoarea asigurarii (EUR)

Asigurare locuinta facultativa

Mod de evaluare

Asigurare locuinta obligatorie

Valoare asigurare bunuri (EUR)

Asigurare locuinta online

Valoare raspundere civila (EUR)

Asigurare locuinta ieftina

Valoare asigurare ferestre (EUR)

Asigurare locuinta

Asigurare in caz de furt

Asigurare locuinta calculator online

Asigurare in caz de spargere conducte

Asigurare locuinta online

Asigurare centrala termica

Asigurare locuinta

Adresa locuintei pentru care vreti sa incheiati asigurare

Judetul

Calculator asigurare locuinta

Localitatea

Calcul asigurare locuinta

Strada

Asigurare locuinta calcul online

Numarul

Asigurare locuinta

Blocul

Asigurare locuinta

Scara

Asigurare locuinta

Etaj

Asigurare locuinta

Apartament

Asigurare locuinta ieftina

Cod postal

Asigurare ieftina locuinta

 

Nu stiti codul postal? Apasati aici

Alte informatii despre locuinta pentru care doriti asigurare

Tip cladire

Asigurare locuinta

Anul constructiei

Calculator asigurare locuinta

Structura de rezistenta

Asigurare locuinta

Regim inaltime

Asigurare locuinta

Imobilul este locuit permanent

Asigurare locuinta pret

Numar camere

Asigurare locuinta

Suprafata utila (mp)

Asigurare locuinta calcul online

Numar locatari

Asigurare locuinta

Email

Asigurare locuinta calculator

Cod promotional

Asigurare locuinta

Asigurare locuinta obligatorie | Asigurare locuinta facultativa

O asigurare locuinta obligatorie nu acopera decat 3 riscuri: cele cauzate de cutremure, inundatii si alunecari de teren. Si asta pentru sume de 10.000 sau 20.000 Euro.
Ce faci daca locuinta ta valoreaza mult mai mult? Sau daca locuinta ta nu e situata in apropierea unui curs de apa? Poate ca locuinta ta e un apartament la bloc, la etajul 3, si nu te pot inunda decat vecinii de deasupra.
Ce faci daca vrei sa asiguri locuinta si pentru alte riscuri cum ar fi furtul bunurilor din aceasta, exploziei instalatiei de gaze, inundarii proprii, stricarii centralei termice, sau altor fenomene atmosferice decat ploaia care cauzeaza inundatia, etc.? Sau vrei asigurare locuinta care sa acopere riscul inundarii vecinilor. Poate ca iti trebuie o polita de asigurare de locuinta pe care sa o cesionezi in favoarea unei banci de la care ai luat credit.
O polita de asigurare locuinta obligatorie nu poate acoperi toate acestea si nici nu te ajuta la banca decat pentru cele 3 riscuri de asigurat obligatoriu, in limita a maxim 20.000 Euro.
Toate aceste riscuri pot fi acoperite de polita de asigurare locuinta facultativa. In urma modificarilor legislative din iulie 2013, pretul unei polite de asigurare locuinta facultativa nu a crescut, ba din contra, a scazut, insa a aparut fransiza pentru riscurile care trebuiesc asigurate printr-o polita obligatorie de asigurare locuinta sau, pur si simplu, nu mai sunt asigurate si acestea.

Asigurare locuinta | Imi trebuie asigurare locuinta?

Desigur. Daca vrei sa respecti legea, trebuie sa inchei macar asigurare locuinta obligatorie. Si aceasta se poate dovedi utila, chiar daca valoarea asigurata a locuintei este de cel mult 20.000 Euro. Mai ales ca in ultima perioada ploile care provoaca inundatii puternice s-au inmultit, la fel si cazurile cand oamenii au pierdut intr-o clipa toata agoniseala de-o viata. Nici nu vrem sa ne gandim ce se va intampla in cazul unui cutremur, cate locuinte ar putea fi afectate si cati oameni care nu au incheiat asigurare locuinta vor avea de suferit. O vorba inteleapta spune ca orice e mai mult decat nimic, asa ca si o suma de pana la 20.000 Euro este mai buna decat nimic.
Daca vrei sa fii cu adevarat asigurat, trebuie sa inchei asigurare locuinta facultativa. Astfel, nu vei mai avea grija ca banii investiti in cel mai de pret bun al tau se vor duce pe apa sambetei.
Daca inchei asigurare locuinta facultativa, poti sta linistit in cazul in care se intampla ceva rau cu locuinta ta sau cu bunurile din aceasta. Stim cu totii ca, pe fondul crizei financiare ce o traversam, numarul furturilor din locuinta a crescut alarmant de mult. Mai stim si ca, datorita stresului vietii cotidiene, multi dintre vecini sunt din ce in ce mai neatenti si pot provoca incendii care pot afecta si locuinta ta. Pentru cei ce nu si-au renovat complet locuinta, riscul de inundare proprie datorita spargerii conductelor de apa este unul crescut. Nu vrem sa ne gandim la situatia tare neplacuta a inundarii vecinilor. Daca locuinta ta este o casa pe pamant, stii ca iarna poate suferi stricaciuni datorita greutatii stratului de zapada. Daca ai o polita de asigurare locuinta facultativa, esti acoperit in toate aceste situatii.

Calculator asigurare locuinta | Asigurare locuinta online

Cu ajutorul aplicatiei tip calculator asigurare locuinta poti sa inchei asigurare locuinta online, usor, rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci e sa introduci datele solicitate. Nu-ti ia mai mult de 2 minute sa completezi informatiile in calculator asigurare locuinta.
Preturile afisate sunt cele reale, pentru ca noi le preluam direct din serverul societatilor de asigurari. Pe langa preturi, noi te informam si cu privire la riscurile asigurate, de excluderile fiecarei polita de asigurare locuinta in parte. Si daca nu esti hotarat asupra uneia sau alteia din politele de asigurare locuinta, inainte de a comanda asigurare locuinta online poti sa citesti conditiile pentru fiecare polita in parte. Tot inainte sa comanzi asigurare locuinta online poti sa vezi si parerea altor cumparatori. Noi nu avem niciun fel de control asupra a ceea ce se publica la opinii, pentru ca am conceput sistemul astfel incat fiecare persoana sa poata scrie ce vrea despre asigurare locuinta online, scripturile noastre blocand doar comentariile vulgare sau obscene.
Asa cum am spus, preturile sunt cele reale. Noi nu le modificam. Decat in minus, prin reducerile pe care le oferim, in functie de cat de complexa este asigurarea dorita, pentru ca tu sa nu simti in buzunar faptul ca trebuie sa mai platesti si pentru o asigurare locuinta facultativa (daca vrei sa-ti faci una). La noi ai garantia ca dupa confirmarea comenzii pretul ramane nemodificat.
Un alt avantaj pe care il ai daca o sa comanzi asigurare locuinta de la noi este acela ca o poti plati in doua rate prin Bonus Card de la Garanti Bank.
Sa folosesti acest calculator asigurare locuinta e floare la ureche. Probabil e una din cele mai usoare aplicatii de tipul calculator asigurare locuinta online.

Va asiguram ca informatiile completate de dumneavoastra in acest calculator asigurare locuinta sunt stocate in siguranta, ele nefiind folosite decat pentru a va oferi date valide in ceea ce priveste achizitionarea unei asigurari de locuinta. Corectitudinea datelor introduse in aplicatia tip calculator asigurare locuinta este si cea care garanteaza obtinerea unor date corecte din partea firmelor de asigurari, de aceea va rugam sa acordati o atentie ridicata acestei etape.
Speram ca acest calculator asigurare locuinta sa va fi fost de un real folos si ca v-au fost oferite suficiente preturi si optiuni asigurari locuinta, astfel incat sa aveti de unde o alege pe cea care se potriveste cel mai bine dorintelor dumneavoastra. Completand campurile acestui calculator asigurare locuinta, va dati consimtamantul privind prelucrarea datelor dumneavoastra de catre Vivendis Intermediere Asigurari.