Asigurare malpraxis

Asigurarea malpraxis a fost creata pentru a-i proteja pe cei ce desfasoara o activitate ce ar putea afecta alte persoane si are drept scop acoperirea prejudiciilor pe care acestia le pot cauza din culpa, datorita unor erori sau din neglijenta in exercitarea profesiei.
Motivele pentru care apare malpraxisul sunt, de regula, datorate unor erori care nu pot fi controlate de mana umana, iar o asigurare malpraxis va ajuta sa platiti eventualele despagubiri ce vi se pot solicita in cazul unor greseli sau neglijente care apar pe parcursul desfasurarii activitatii dumneavoastra.
Stim ca nu aveti timp de pierdut cautand asigurare malpraxis, asa ca va oferim posibilitatea sa comandati asigurare malpraxis online, la cele mai bune preturi.

Calculator asigurare malpraxis - comanda aici asigurare malpraxis online!

Informatii despre polita de asigurare malpraxis

Data de inceput a politei

asigurare malpraxis

Tip raspundere

asigurare malpraxis

Durata asigurarii

asigurare malpraxis

Acoperire daune morale

asigurare malpraxis

Informatii despre asigurat

Asiguratul este

asigurare malpraxis

Ani de experienta

asigurare malpraxis

Studii superioare

asigurare malpraxis

Stagiar

asigurare malpraxis

Profesie

asigurare malpraxis

Specialitate

asigurare malpraxis

Suma asigurata (eur)

asigurare malpraxis

Email

asigurare malpraxis

Cod promotional

asigurare malpraxis

Asigurare malpraxis | Cine are nevoie de asigurare malpraxis

Asigurarea de raspundere civila, malpraxis, este necesara celor ce practica servicii specializate si, din neglijenta, imprudenta sau cunostinte profesionale insuficiente pot cauza prejudicii materiale, vatamari corporale sau daune morale unor terte persoane.
Chiar si celor mai buni li se poate intampla sa greseasca, oricat de buni profesionisti ar fi. Desi in anumite profesii trebuie sa fii concentrat la maxim, sunt momente cand oricine poate gresi. Statisticile arata ca un profesionist face macar o greseala in timpul carierei.
Profesionistii care au nevoie de asigurare malpraxis sunt persoane din urmatoarele categorii: medici de familie si medici de medicina generala, medici chirurgi, stomatologi (dentisti), neurologi, urologi, oftalmologi, ortopezi, anestezisti, ginecologi, cardiologi, medici de medicina muncii, medici de medicina interna, pediatri, neonatologi, oncologi, psihiatri, biochimisti, farmacisti, asistenti medicali si de farmacie, moase, veterinari, precum si avocati, notari, experti contabili, contabili autorizati, evaluatori si agenti de asigurare, etc.

Asigurare malpraxis | Calculator asigurare malpraxis online

Datorita programului aglomerat, cei din categoriile profesionale mentionate anterior nu prea au timp sa caute oferte de asigurare malpraxis si, de multe ori, incheie asigurarea fara a fi informati asupra conditiilor de asigurare si a preturilor practicate de diverse firme de asigurari.
Cu acest calculator asigurare malpraxis ne propunem sa venim in sprijinul dumneavoastra si va oferim posibilitatea de a incheia asigurare malpraxis online.
In doar cateva minute, de acasa, de la birou sau din alt loc unde aveti acces la internet, puteti sa aflati cele mai bune oferte de asigurare malpraxis, care sunt diferentele intre politele malpraxis de la diferite firme de asigurari, sa comparati riscurile asigurate si excluderile practicate. Trebuie doar sa completati datele in acest calculator asigurare malpraxis!

Asigurare malpraxis | Despagubiri acordate si excluderi

In general, societatile de asigurare acorda despagubiri pentru prejudiciile de care asiguratii raspund, in baza legii, fata de terte persoane care se constata ca au fost supuse unui act de malpraxis, precum si pentru cheltuielile de judecata ale persoanei prejudiciate prin activitatea prestata, daca prejudiciile au fost produse din eroare profesionala, care include si neglijenta, imprudenta sau cunostinte profesionale insuficiente, din nerespectarea reglementarilor legale privind confidentialitatea, precum si pentru depasirea limitelelor competentei, cu exceptia cazurilor de urgenta cand nu este disponibil personal ce are competenta necesara.
Nu se acorda despagubiri pentru prejudicii produse de asigurat sau de catre persoanele de care acesta raspunde potrivit legii, cu intentie sau ca urmare a incalcarii grave a reglementarilor privind exercitarea profesiei, a obligatiilor asumate in contractele cu clientii sai ori in conditiile practicarii unei profesii pentru care, in conformitate cu prevederile legale, nu este autorizat/abilitat. Deasemenea, nu se acorda despagubiri pentru comiterea unor fapte incriminate ca infractiuni savarsite cu intentie, sau pentru producerea unor prejudicii in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, drogurilor sau substantelor excitante de orice fel.

Asigurare malpraxis | Obligatiile asiguratului

Conform conditiilor de asigurare de la majoritatea firmelor, asiguratul are obligatia sa achite la timp prima de asigurare, iar in cazul producerii unui eveniment asigurat trebuie sa depuna toate diligentele necesare si sa ia toate masurile, potrivit cu imprejurarile, pentru limitarea pagubelor, sa anunte imediat asiguratorul cu privire la producerea unui eveniment, sa coopereze cu firma de asigurari in investigarea, reprezentarea intereselor comune si apararea intr-un eventual proces civil si sa nu faca nicio promisiune, oferta sau plata in mod voluntar fara a avea acordul firmei de la care a cumparat polita de asigurare malpraxis.


Datele personale sunt in siguranta! Aplicatia tip calculator asigurare malpraxis foloseste o conexiune securizata intre browser-ul dumneavoastra si server. Preturile care vor fi afisate de acest calculator asigurare malpraxis sunt obtinute pe baza datelor introduse de dumneavoastra. In situatia in care datele introduse de dumneavoastra sunt eronate, preturile returnate de aplicatia tip calculator asigurare malpraxis nu vor fi cele reale si nici asigurarea nu va fi valabila.
Folosirea aplicatiei calculator asigurare malpraxis reprezinta acordul dumneavoastra privind prelucrarea datelor personale de catre Vivendis Intermediere Asigurari.