Cum inchei o asigurare auto RCA ieftina

Uita de "cunoscutii" care "fac" asigurari auto RCA. De multe ori, acestia incheie asigurari auto doar de la o singura fima. Pretul pentru asigurarea auto RCA pe care ti-l ofera ei este cel practicat de acea firma si te conving sa "cumperi" fara sa compari si alte oferte, motivand fie ca este cea mai buna asigurare, fie ca este cea mai ieftina asigurare, fie... Esti sigur(a) ca este cea mai ieftina asigurare auto RCA? NU!

Nu faci asigurari prin "cunoscuti" dar mergi la o firma de asigurari. Firma de asigurari nu iti ofera decat un singur pret pentru asigurarea RCA de care ai nevoie. Probabil ca si firma motiveaza ca este cea mai buna asigurare, ca practica cele mai mici preturi la asigurari RCA, ca ai nu stiu cate avantaje, etc. Esti sigur(a) ca este cea mai ieftina asigurare RCA? NU!

Se poate si mai rau! Intri intr-o "dugheana" care are la intrare o tabla pe care scrie, ca la aprozar, ca au mega-reduceri la asigurari auto RCA, fie ca acolo gasesti RCA IEFTIN, fie... Dai talonul la vanzator(oare) si dupa cateva minute primesti o asigurare auto RCA completata cu pix-ul (sau stiloul, ce conteaza...). Pleci fericit ca ai platit putin pentru asigurarea RCA si, peste ceva timp cand verifici in baza de date CEDAM, afli ca esti posesorul unei asigurari auto RCA false. Sau, poate ai noroc si asigurarea RCA nu este falsa. Presupunem ca la "dugheana" cu asigurari RCA au un calculator. Stii cumva daca au acces la internet pentru a compara in timp real preturile practicate la asigurarile RCA de catre toate firmele de asigurari? Daca nu au internet, cum iti ofera cea mai ieftina asigurare RCA? De unde iau preturile pentru asigurarile RCA? Poate ca se uita la tine si, pe baza impresiei lasate, "iti fac un pret bun". Sa zicem ca au si internet si "ti-au vandut" o asigurare RCA valabila. Esti sigur(a) ca este cea mai ieftina asigurare RCA? NU!

 Se poate mai bine! Mergi la un broker de asigurari si, in principiu, acesta iti ofera o asigurare auto RCA ieftina. Insa brokerii de asigurare nu prea au birouri prin toata tara sau in locuri usor accesibile. Asta inseamna ca trebuie sa mergi sa-i cauti, ceea ce presupune timp si alte cheltuieli care, in final, maresc pretul asigurarii auto RCA. In aceasta situatie, mai esti sigur(a) ca asigurarea RCA pe care ai incheiat-o este cea mai ieftina asigurare RCA? NU!

 Si atunci? Unde inchei o asigurare auto RCA ieftina? Vivendis.ro este raspunsul! Cum?

- iti iei certificatul de inmatriculare al autovehiculului;

- te asezi comod in fata calculatorului;

- intri pe site si alegi "asigurare auto RCA";

- introduci datele din formular (nu dureaza mai mult de 5 minute);

- in cateva secunde primesti preturile asigurarilor RCA de la toate firmele de asigurari;

- alegi cel mai ieftin RCA, sau un RCA Ieftin, sau daca nu, asigurarea RCA care vrei tu;

- comanzi asigurarea RCA aleasa;

- astepti ca in 24 ore (sau cel mult 48 ore) sa iti fie livrata de curier asigurarea RCA comandata.

Livrarea este gratuita indiferent de pretul asigurarii RCA daca stai in Bucuresti sau in municipiile resedinta de judet, precum si in alte localitati din aria de acoperire a firmei de curierat rapid daca pretul asigurarii RCA depaseste 149 lei. 

< Inapoi la pagina anterioara