Asigurare calatorie

Ti-ai facut planurile pentru o vacanta confortabila? Nu uita de siguranta ta si a familiei tale. Incheie online o polita de asigurare calatorie!
Asigurarea de calatorie nu este un moft, este o investitie minima cu care va asigurati o vacanta fara griji. Evitati, in acest fel, sa platiti sume exorbitante pentru eventuale servicii medicale in tarile in care calatoriti si eliminati riscul de a va pierde bagajele sau aparatura electronica si de a nu primi nimic in schimb.

Calculator asigurare calatorie - comanda asigurare calatorie online!

Informatii despre polita de asigurare calatorie

Destinatie calatorie

Faceti clic pe un continent si alegeti tara sau alegeti destinatia din campul din dreapta

In cazul in care calatoriti in mai multe tari, alegeti doar una dintre ele

Alte informatii

Destinatia

Asigurare calatorie

Data plecarii

Asigurare calatorie

Durata calatoriei (zile)

Asigurare calatorie

Scopul calatoriei

Asigurare calatorie

Tipul calatoriei

Asigurare calatorie

Suma asigurata (EUR)

Asigurare calatorie

Activitati/sporturi periculoase

Asigurare calatorie

CNP

Asigurare calatorie

Starea de sanatate

Asigurare calatorie

Cod promotional

Asigurare calatorie

Asigurare calatorie | Cui ii trebuie asigurare de calatorie

Polita de asigurare calatorie este utila oricui se deplaseaza in strainatate, indiferent de motivul calatoriei. Fie ca pleci cu scopul de a munci, de a studia sau in vacanta, siguranta ar trebui sa fie pe primul plan, mai ales ca pretul unei polite de asigurare calatorie nu este deloc mare. Astfel, cu o investitie de cativa lei intr-o asigurare calatorie, esti acoperit pentru situatia in care se intampla ceva neplacut tie sau familiei tale. Am aflat cu totii ca interventiile medicale in strainatate nu sunt deloc ieftine. Scepticii ar putea spune ca exista Cardul European de sanatate. Insa cati din noi au un card european de sanatate? Prea putini. Asa ca tot o asigurare calatorie reprezinta varianta cea mai comoda si la indemana pentru a te proteja in caz de imbolnavire pe timpul cat esti in strainatate.

Asigurare calatorie | Asigurare medicala de calatorie

In principal polita de asigurare calatorie este o asigurare medicala de calatorie. La aceasta se pot adauga si alte acoperiri cum ar fi asigurarea in caz de pierdere sau furt a bagajelor, asigurarea echipamentelor electronice sau asigurarea pentru accidentari in cazul practicarii unor sporturi extreme.
In general, pe partea medicala, o asigurare medicala de calatorie acopera cheltuielile facute cu tratamentul medical ambulatoriu al asiguratului, cu medicamentele prescrise de doctor, cu materialele medicale ajutatoare care fac parte din tratament (pentru membre fracturate sau rani), cu exceptia protezelor, cheltuielile efectuate cu eventuale diagnostice radiografice, tratament dentar pentru calmarea durerii acute, pentru transferul la o clinica de specialitate, solicitat de medic si cu acordul prealabil al asiguratorului, etc.

Asigurare calatorie | Calculator asigurare calatorie

Traim in secolul vitezei. O asigurare calatorie online inseamna eficienta, rapiditate si costuri reduse. Ce e mai simplu decat sa completezi cateva date intr-un calculator asigurare calatorie, sa compari preturile, conditiile de asigurare, riscurile acoperite si sa alegi o asigurare de calatorie adaptata planurilor tale? In plus beneficiezi si de reducerile si promotiile pe care noi le oferim.
Multi romani cred ca o asigurare de calatorie este scumpa, insa nu e deloc asa. Cine a folosit acest calculator asigurare calatorie a vazut ca preturile pentru o asigurare calatorie pleaca de la 5 - 6 lei, in functie de durata calatoriei si de destinatie.
Si chiar daca iti dai seama in ultimul moment inaintea plecarii ca nu ai asigurare calatorie e simplu sa faci una. Iti trebuie doar o conexiune la internet. Merge sa inchei o asigurare calatorie chiar si de pe telefonul mobil. Acest calculator asigurare locuinta e conceput astfel incat sa fie folosit cu usurinta si pe dispozitivele mobile.
Noi te asteptam cu cele mai multe si mai bune oferte de asigurare calatorie. Iti oferim si garantia pretului. Odata ce comanda a fost confirmata, poti fi sigur ca nu modificam pretul asigurarii de calatorie.

Datele furnizate de dumneavoastra, in formularul de mai sus, sunt in perfecta siguranta. Pentru a va putea ajuta sa gasiti cea mai buna varianta de polita de asigurare de calatorie oferita de una dintre firmele de asigurari, conexiunea dintre browser-ul folosit de dumneavoastra si serverul nostru este securizata, deci informatiile oferite pe pagina prin intermediul calculatorului de asigurare de calatorie nu vor fi folosite decat in scopul oferirii unor date valide legate preturile politei de asigurare de calatorie potrivite pentru situatia data.
Preturile afisate in urma procesarii informatiilor oferite de catre acest calculator de asigurare de calatorie sunt bazate pe corectitudinea datelor introduse in formular, motiv pentru care va recomandam verificarea lor inainte de a incepe procesarea. Daca au fost completate date eronate sau incorecte in acest calculator de polita de asigurare de calatorie, preturile care vor fi oferite de catre acesta nu vor fi cele corecte pentru situatia specifica, asadar nici polita de asigurare de calatorie nu va putea fi valida si valabila.
Speram sa va fie de folos aceasta modalitate de aflare a pretului politei de asigurare de calatorie. Mentionam ca folosind sistemul nostru, calculator asigurare de calatorie, sunteti de acord privind prelucrarea datelor personale de catre Vivendis Intermediere Asigurari.